Motor Oil:  Υπαίθριο γυμναστήριο στην «καρδιά» του Ασπρόπυργου 

Πρωτοβουλία της θυγατρικής εταιρίας LPC 

Ένα νέο υπαίθριο γυμναστήριο στην καρδιά του Αγροκηπίου Ασπροπύργου, ενός πανέμορφου πολυχώρου γυμναστικής, ψυχαγωγίας και πολιτισμού δόθηκε σε λειτουργία. Με την υποστήριξη της LPC, θυγατρικής του ομίλου Motor Oil, οι κάτοικοι της περιοχής αποκτούν πρόσβαση στην Άθληση.

Το υπαίθριο γυμανστήριο που δόθηκε σε ΄λειτουργία στον Ασπρόπυργο με πρωτοβουλία της LPC

Το υπαίθριο γυμανστήριο που δόθηκε σε λειτουργία στον Ασπρόπυργο με πρωτοβουλία της LPC 

«Βρισκόμαστε σε μια περιοχή που παράγει τεράστιο πλούτο στην εθνική οικονομία, οπότε οι ενέργειες επιχειρήσεων σαν την LPC, η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της εδώ στον Ασπρόπυργο, είναι πολύ σημαντικές για την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα για τη νεολαία της Δ. Αττικής και του Ασπροπύργου» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.  

Ο Όμιλος Motor Oil ένωσε τις δυνάμεις του με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το υπαίθριο γυμναστήριο βρίσκεται μπροστά από το πρώτο Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου Νικόλαος Μελετίου τόνισε: « Ο Ασπρόπυργος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί την προσφορά αυτή της LPC, η οποία δεν είναι η μοναδική, αλλά είναι σημαντική σήμερα σε αυτόν τον χώρο που είναι πολύ σημαντικός, ένας χώρος άθλησης και αναψυχής και δίπλα από το μεγαλύτερο σχολείο που έχουμε στον Ασπρόπυργο, το γενικό λύκειο και το Γυμνάσιο». 

Motor Oil: Με το βλέμμα στραμμένο στην έμπρακτη προστασία των δασών 

Η δράση εντάσεται σε μια σειρά από οργανωμένες κινήσεις της εταιρείας με σύνθημα «Δίπλα σας, σταθερά». Πριν από ένα χρόνο είχε προχωρήσει στη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου.

«Για εμάς στην LPC η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα και είναι συνυφασμένη με τη δραστηριότητά μας. Ευχόμαστε και αυτός ο χώρος να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους, με σκοπό την άθληση και την ευεξία» επισήμανε ο εμπορικός διευθυντής της LPC Βασίλης Μονός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top