Πρωτοφανές: Τα ΜΑΤ αρνήθηκαν να πάνε στη Λεωφόρο για τον αγώνα του ΠΑΟ! 

Νωρίτερα διμοιρία εγκατέλειψε τη θέση της – Βαρύ κλίμα στην ΕΛΑΣ

Σε μία πρωτοφανή για τα αστυνομικά χρονικά κίνηση, προχώρησαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες αρνήθηκαν να πλησιάσουν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου διεξάγεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα. 

ΜΑΤ: Διμοιρίες στάθμευσαν αρχικά κοντά στη συμβολή Λ. Αλεξάνδρας με Κηφισίας για μην πάνε στο γήπεδο του ΠΑΟ 

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεξάγεται κανονικά με κόσμο, όπως και του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι και όχι κεκλεισμένων των θυρών όπως ο αγώνας του Ολυμπιακού με ομάδα της Σερβίας, οπότε η παρουσία των ΜΑΤ για τα μέτρσα τάξης κρίνεται επιβεβλημένη.

Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος μετά την απολογία του για τον αστυνομικό   

Όπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, στη συνέχεια οι αστυνομικοί ανακάλεσαν τη συγκεκριμένη απόφαση και τελικά προσήλθαν στο κατάμεστο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αρχικά, οι διμοιρίες των ΜΑΤ σταμάτησαν στη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας και διαμήνυσαν ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν ως είθισται στα μέτρα τάξης στο γήπεδο, παρά μόνο αν συμβούν επεισόδια. 

Αναταραχή από την αρχική άρνηση των ΜΑΤ να πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου 

Αναταραχή από την αρχική άρνηση των ΜΑΤ να πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου 

Υπήρξε παρέμβαση πάντως και τελικά σταμάτησαν μπροστά από τη ΓΑΔΑ, πολύ κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σε μια «μεσοβέζικη» λύση.

Βαρύ κλίμα μετά τον τραυματισμό αστυνομικού στου Ρέντη και συνάντηση με τον Υπουργό Γιάννη Οικονόμου     

 
Είχε προηγηθεί όμως ακόμη ένας αιφνιδιασμός από τα ΜΑΤ νωρίτερα, καθώς το μεσημέρι διμοιρία εγκατέλειψε τη θέση της μπροστά στο Καλλιμάρμαρο, χωρίς να ειδοποιήσει το Κέντρο Επιχειρήσεων! 

Όλα αυτά συνδέονται βεβαίως με το κλίμα που επικρατεί στα ΜΑΤ μετά τον βαρύτατο τραυματισμό συναδέλφου τους στο γήπεδο του Ρέντη και τον ακρωτηριασμό του. Για τον ίδιο λόγο υπήρξε συνάντηση των επικεφαλής των διμοιριών σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και τη φυσική ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. 

Ακρωτηριασμός αστυνομικού: Γιατί οι γιατροί πήραν την απόφαση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star τους ζητήθηκε να δείξουν ψυχραιμία και να μην αντιδράσουν υπέρμετρα σε τυχόν προκλήσεις το επόμενο διάστημα και οι επικεφαλής από την πλευρά τους ζήτησαν να παρθούν μέτρα ώστε να μην συμβούν περιστατικό όπως αυτό στου Ρέντη. 

Το Star ζήτησε το σχόλιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για όσα συνέβησαν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.               
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top