Αυτά βρήκε η ΕΛΑΣ στου Ρέντη - Κροτίδες, φωτοβολίδες και καμένα ρούχα

Πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες έριξαν χούλιγκαν στους αστυνομικούς

Ώρες αγωνίας για τον 31χρονο αστυνομικό / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων Star

Την ώρα που η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό κορυφώνεται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Μαξίμου: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την οπαδική βία

Σύμφωνα με όσα είπε αστυνομικός των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. 

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού, η αστυνομία επιχειρεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, οπτικό υλικό από δύο κάμερες εκτός από αυτές που υπάρχουν εξωτερικά του γηπέδου, αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Ρέντη: Tα ευρήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» 

Στα εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκονται πολλά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν. Oι αστυνομικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από τα ευρήματα στο γήπεδο στου Ρέντη.

Στα ευρήματα περιλαμβάνονται κροτίδες, θραύσματα από φωτοβολίδες, μαχαίρι, κομμάτια από καμένα ρούχα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει εξονυχιστικά τα ευρήματα στην προσπάθεια να τα αξιοποιήσει στο πλαίσιο της έρευνας και να τα συνδέσει με αποτυπώματα και DNA για να φτάσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Ρέντη: Tα ευρήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» 

Ρέντη: Tα ευρήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» 

Ρέντη: Tα ευρήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» 

Ρέντη: Tα ευρήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» 

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη.

ο 31χρονος αστυνομικός

Ο 31χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας 

To ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τον 31χρονο το μεσημέρι του Σαββάτου ανέφερε πως:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Ρέντη: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό

Κασσελάκης: Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να ενημερωθεί για τον αστυνομικό 

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να ενημερωθεί ο ίδιος από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη και να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους οικείους του.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top