Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός, έχει διάχυτη αιμορραγία

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ρέντη: Δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για τον 31χρονο αστυνομικό

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται αναφέρει:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Ρέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό

Έκκληση για αίμα από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει απευθύνει έκκληση στο προσωπικό της για αίμα, για τον 31χρονο υπαρχιφύλακα.

Όπως αναφέρει στην έκκλησή της: «Κατόπιν σοβαρού τραυματισμού του που έλαβε χώρα την 7/12/2023 εξωτερικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη "Μ. Μερκούρη", ο υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και χρήζει άμεσης ανάγκης αίματος. Παρακαλείται το προσωπικό των Υπηρεσιών, που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30' ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top