Ρέντη: Ελεύθεροι οι 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Στα χέρια της αστυνομίας το αλεξίπτωτο της φωτοβολίδας που τον τραυμάτισε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε στον μηρό.

Ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, διασωληνωμένος και σε καταστολή, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχοντας επικεντρώσει την προσοχή της σε οργανωμένους οπαδούς, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ρέντη: Δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για τον 31χρονο αστυνομικό

Από τους μισούς από τους προσαχθέντες ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA, ενώ παράλληλα έγινε και έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας σε χέρια και ρούχα για να εντοπιστεί ο χούλιγκαν που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα με πιστόλι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες που κρατούνταν στο Αλλοδαπών.

Ρέντη: «Ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός» - Αγωνία για τον Γιώργο

Οι δράστες της επίθεσης επέστρεψαν στο γήπεδο

Ανάμεσα στα ευρήματα των αστυνομικών είναι ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα το πιστόλι της φωτοβολίδας.

Ωστόσο στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το αλεξίπτωτο της φωτοβολίδας που τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον αστυνομικό και είναι πολύ πιθανό, να υπάρχουν αποτυπώματα ή DNA, πουν να οδηγήσουν τις αρχές στον δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top