Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της 5 χρόνια μετά τη δολοφονία

«Μου άρπαξαν ό,τι είχα στην ψυχή»

Τι είχε πει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της στη Ρόδο.

Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία της σόκαρε το πανελλήνιο

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2018 όταν η νεαρή φοιτήτρια βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Οι δύο δράστες καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

«Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου 'δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της.

Ελένη Τοπαλούδη: Γιατί Η Οικογένεια Ζήτησε Αποζημίωση 

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου ’δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου. Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα… ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top