Δράκος των Εξαρχείων: «Κορυφή του παγόβουνου» ο 23χρονος που συνελήφθη

43 αλλοδαποί άφαντοι - 2 κατηγούνται για απόπειρα βιασμού

Ένα αρρωστημένο μυαλό «ξεγύμνωσε» ένα ολόκληρο σύστημα και αποκάλυψε τις τρύπες του συστήματος. Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο «Δράκος των Εξαρχείων» δεν είναι η μόνη περίπτωση κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού που δε δίνει το παρών, δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται και δεν αναζητείται απο κάποιον.

«Δράκος των Εξαρχείων»: Και έβδομη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση

Η περίπτωση του «Δράκου των Εξαρχείων» είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς υπάρχουν 47 αλλοδαποί δηλώνουν κατοικία τη δομή της Μαλακάσας και δε δίνουν το παρών στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού.

Δράκος των Εξαρχείων: «Είχα ορμές κι ήθελα να πάω με γυναίκα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δύο κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού. Ο ένας είναι Αφγανός και εμφανίστηκε στο τμήμα τελευταία φορά τον Μάρτιο, ενώ ο δεύτερος είναι Πακιστανός και ειναι άφαντος από τον Ιούλιο.

Δράκος των Εξαρχείων

Πήγες του Star αναφέρουν πως το Τ.Α Ωρωπού έχει ενημερώσει δύο φορές την Εισαγγελία με αλληλογραφία. Τελευταία φορά ήταν στις 21.11, όταν εστάλη ειδοποίηση, η οποία συμπεριλάμβανε και τον «Δράκο». Ωστόσο ο διοικητής της ασφάλεια καθαιρέθηκε.

Τι ισχύει με την είσοδο στη δομή της Μαλακάσας

Ο 23χρονος έπρεπε να μένει στη δομή της Μαλακάσας, όμως οι υπεύθυνοι δεν το ήξεραν. 

Σημειώνεται ότι η δομή είναι ανοιχτού τύπου και η πόρτα δεν κλείνει ποτέ. Οι μετανάστες που μένουν εκεί μπαίνουν και βγαίνουν  με την κάρτα τους, η οποία όταν σκανάρετε στην είσοδο δείχνει τα στοιχεία του κατόχου του. Αν κάποιος δεν μπει μέσα στη δομή για αρκετές μέρες, τότε η δομή ειδοποιεί το υπ. Μετανάστευσης .

Ο 23χρονος Σύρος δε χτύπησε ποτέ κάρτα στη δομή της Μαλακάσας και δεν τον είδε ποτέ κανείς, ενώ πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης αναφέρουν ότι δεν ενημερώθηκαν για το εάν έπρεπε να μένει στη δομή.

Ωστόσο, υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι και η δομή και η αστυνομία είχαν ειδοποιηθεί, σύμφωνα με πηγές από την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top