«Δράκος των Εξαρχείων»: Και έβδομη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση

Αναγνώρισε τον 23χρονο κι έκανε καταγγελία

Επτά είναι μέχρι τώρα τα θύματα του φερόμενου ως «Δράκου των Εξαρχείων», καθώς μια ακόμα γυναίκα προσήλθε χθες σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ότι αναγνώρισε το πρόσωπο του 23χρονου τον άνδρα που αποπειράθηκε να της επιτεθεί στις 16 Νοεμβρίου στα Εξάρχεια. 

«Δράκος των Εξαρχείων»: «Είχα ορμές κι ήθελα να πάω με γυναίκα»

Όπως είπε η 31χρονη γυναίκα, γύρω στις 12:45 ο συλληφθείς άρχισε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή, μέχρι τη συμβολή της Εμμανουήλ Μπενάκη με την Καλλιδρομίου και τελικά σταμάτησε να την ακολουθεί όταν η γυναίκα έφτασε σε σημείο, όπου υπήρχαν πολλοί περαστικοί.

Ο φερόμενος ως «Δράκος των Εξαρχείων» στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να εμφανίστηκε αμετανόητος. 

Κυνική ομολογία του «δράκου» των Εξαρχείων: «Όταν βγω θα το ξανακάνω»

«Ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς τους αστυνομικούς και από τους δικαστές» φέρεται να είπε ο 23χρονος.

Μάλιστα μεταξύ άλλων φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «είχα ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα», ενώ με απίστευτο θράσος είπε στους αστυνομικούς ότι «όταν βγω από τη φυλακή, πάλι θα ψάξω για γυναίκα».

«Δράκος» Εξαρχείων: Παραβίασε περιοριστικούς όρους και ουδείς ασχολήθηκε!  

Ο 23χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top