Δήλεσι: Θρίλερ με υδραυλικό που εξαφανίστηκε - «Βοήθεια, είναι σε σύγχυση!»

Η έκκληση της οικογένειάς του

Συναγερμός για την εξαφάνιση συνταξιούχου υδραυλικού / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια συνταξιούχου υδραυλικού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Νοεμβρίου στο Δήλεσι

Ωρωπός: Βρέθηκε η 41χρονη μητέρα που αγνοούταν -«Δε θέλει να γυρίσει σπίτι»

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε ένα χωράφι τρεις ημέρες μετά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι τον είδαν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση, όμως 10 μέρες αργότερα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Εξαφάνιση Δήλεσι: Το αυτοκίνητο του αγνοούμενου υδραυλικού

Σύμφωνα με τον ανιψιό του, την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο κ. Πλάτωνας πήγε σε έναν φίλο του για να τον εξυπηρετήσει, καθώς είχε υδραυλικό πρόβλημα. 

«Ξεκίνησε 9 το πρωί, πήγε σε ένα μαγαζί με υδραυλικά. Μίλησε με τη σύντροφό του. Εκείνη κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά από τα λεγόμενά του. Της έλεγε πράγματα που δεν είχαν συνοχή, μπέρδευε τα λόγια του», δήλωσε στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο ανιψιός του και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι ο θείος του ίσως έχει πάθει εγκεφαλικό και βρίσκεται σε σύγχυση. 

Εξαφάνιση υδραυλικού στο Δήλεσι

«Είναι σε σύγχυση» - Οι μαρτυρίες για τον 68χρονο υδραυλικό

Όπως ανέφερε ο ανιψιός του κ. Πλάτωνα, ο 68χρονος - γύρω στις 3 το μεσημέρι της 11ης Νοεμβρίου - συνομίλησε με έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής στην περιοχή. «Του μίλησε του παιδιού. Άρχισε να περπατάνε μαζί και του είπε να πάνε προς το αυτοκίνητο. Μάλλον φοβήθηκε ο άνθρωπος και έφυγε», περιέγραψε ο ανιψιός του αγνοούμενου.

Από εκεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρεται να πήγε από το υδραγωγείο της περιοχής και ύστερα, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, στο σπίτι μιας κυρίας, όπου αποκοιμήθηκε μέσα στο μπάρμπεκιου. Εκείνη νόμιζε ότι ήταν ο πατέρας της, τον ξύπνησε και εκείνος έφυγε αναστατωμένος. Τελευταία φορά εθεάθη κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο Δήλεσι.

Εξαφάνιση Δήλεσι

Ο ανηψιός του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή τον έχει δει να επικοινωνήσει και εκφράζει τις ανησυχίες του, καθώς η περιοχή είναι δύσβατη και υπάρχουν άγρια ζώα. «Αυτός ο άνθρωπος κινδυνεύει. Είναι άκακος και βρίσκεται σε σύγχυση», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top