Καλαμάτα: Πατέρας και θείος ξυλοκόπησαν πατέρα μαθητή έξω από σχολείο

«Με έδειρε ο πατέρας του παιδιού που έκανε bullying στο δικό μου»

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα. Λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων, δύο άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα ενός μαθητή, που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο. 

Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας από συμμαθήτριές της- Τι είπε ο πατέρας της

Οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του πατέρα, όταν ήταν σταματημένος σε φανάρι και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο τραυματισμένος γονέας άφησε το αυτοκίνητο για να σωθεί κι άρχισε να τρέχει αιμόφυρτος, βρίσκοντας τελικά καταφύγιο στο προαύλιο του σχολείου. 

O πατέρας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σχολείο του παιδιού του στην Καλαμάτα

Ο ένας εκ των δύο ανδρών που του επιτέθηκαν φέρεται να επιχείρησε να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο. Όμως εκείνη τη στιγμή, οι γονείς που ήταν απ’ έξω κατάφεραν να τον συγκρατήσουν, αν κι εκείνος συνέχισε να απειλεί τον γονέα έξω από τα κάγκελα. 

Λαμία: Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκων από συγγενείς μαθητή

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο, οι δράστες είχαν γίνει «καπνός». Ο τραυματισμένος γονέας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει για νοσηλεία. 

Καλαμάτα: Ποιοι ήταν οι δράστες της επίθεσης

Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα στην εκπομπή Live News, ο ένας εκ των δύο ανδρών που τον ξυλοκόπησαν είναι επίσης γονέας μαθητή και ο άλλος θείος του. 

Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος για bullying σε συμμαθητή του επί 3 χρόνια

Μάλιστα οι δύο γονείς την περασμένη Παρασκευή είχαν μια ήρεμη συζήτηση έξω από το σχολείο, αναφορικά με διάφορα περιστατικά bullying που είχαν γίνει στο σχολείο με θύμα το παιδί του γονέα που δέχθηκε την επίθεση. 

«Άφησα το παιδί μου να πάει στο σχολείο και ενώ συνέχισα να φύγω, μου έκαναν επίθεση και άρχισαν να με γρονθοκοπούν. Ζητούσα βοήθεια, ενώ συνέχιζαν να με βρίζουν και να με κυνηγούν», είπε, αρχικά ο γονέας.

Bullying: Πλατφόρμα για ανώνυμες καταγγελίες ανακοίνωσε η  Μιχαηλίδου 

Ο ίδιος δε φανταζόταν ότι μετά την ήρεμη συζήτηση που είχαν την Παρασκευή, θα ακολουθούσε αυτό το αδιανόητο συμβάν. Όπως είπε, του είχε προτείνει να συμβουλευθούν ψυχολόγο για να λυθεί το πρόβλημα μεταξύ των παιδιών τους. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στο Καματερό

«Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από εκείνους που μου επιτέθηκαν έλεγε "θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα με κάνεις να το πάω στον ψυχολόγο". Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο δικό μου, κι αυτό που του είπα είναι πως, επειδή υπάρχει θέμα και ίσως να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο» είπε ο πατέρας που δέχτηκε την επίθεση και πρόσθεσε:

Συγκλονίζει μητέρα: «Έδερναν το παιδί μου και τα άκουγα όλα στο τηλέφωνο»

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα τον πατέρα στην επίθεση και, απ' ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος ήταν ο θείος του παιδιού και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές». 

Ανακοίνωση για το συμβάν έβγαλε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καταδικάζοντας το περιστατικό. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top