Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στο Καματερό

Συμμαθητές κατέγραφαν με κάμερα το βίαιο επεισόδιο

Νέα υπόθεση bullying μεταξύ ανήλικων. Στο Καματερό ένας 15χρονος χτύπησε συμμαθητή του, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο κατέγραφε στην κάμερα την επίθεση. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς, εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς για τη βία στα σχολεία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι εντός σχολικού χώρου στο Καματερό. Δύο παρέες ανηλίκων συναντήθηκαν για παιχνίδι, η κουβέντα πήρε ανεξέλεγκτη τροπή και για ασήμαντη αφορμή, ένας 15χρονος από τη μια παρέα άρχισε να επιτίθεται σε έναν συμμαθητή του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star και ο Αλέξανδρος Γύγος, φαίνονται ο ένας μαθητής να χτυπά με μανία τον συμμαθήτη του. Του έριξε δυνατό χτύπημα με τον αγκώνα του, τον πέταξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι. Ακόμη πιο δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν εκεί δεν προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση. Έβλεπαν το ξύλο και δεν αντέδρασαν, παρά ένας από αυτούς βιντεοσκοπούσε μάλιστα τη βάρβαρη επίθεση.

Ξυλοδαρμός μαθητή στο Καματερό

Το επίμαχο βίντεο έγινε viral και κάποια στιγμή, περίπου δύο εβδομάδες μετά, έφτασε και στο κινητό της μητέρας του θύματος. Το παιδί δεν είχε μιλήσει στους γονείς του και προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του..

Η μητέρα του, όμως, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Πήγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται πως την αποθάρρυναν από το να καταθέσει μήνυση, με τη δικαιολογία ότι δε θα υπάρξει τιμωρία.

Τελικά ο ανήλικος δράστης ζήτησε συγγνώμη τόσο από το θύμα, όσο και από τη μητέρα του του θύματος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top