Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Το κεφάλι μου! Το κεφάλι μου!», φώναζε το θύμα

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από πέντε ανήλικους. «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με μπουνιές και κλωτσιές», λένε οι γονείς του θύματος στο Star.

«Το κεφάλι μου! Το κεφάλι μου!», ακούγεται να φωνάζει στο βίντεο ντοκουμέντο ο 16χρονος, που σφαδάζει από τους πόνους στο κεφάλι. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ανήλικοι νταήδες τον ξυλοκόπησαν με απίστευτη αγριότητα στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.

Ο άτυχος 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Υπόβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και το απόγευμα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ξυλοδαρμός 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία τους» - Ξεσπούν οι γονείς του 16χρονου

Οι γονείς του ανήλικου θύματος μίλησε αποκλειστικά στο Star και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε το παιδί του: 

«Έφαγε την πρώτη και μετά σαν κατσίκι άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», δήλωσε ο πατέρας του.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 16χρονου είπε: «Τον έβαλαν κάτω έξι άτομα, με μπουνιέ και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι!».

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, οι πέντε νεαροί νταήδες, ανάμεσά τους δύο 16 χρονοι, δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου

Οι γονείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων: «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο!».

«Καβγάς για τα μάτια μιας κοπέλας», υποστηρίζουν φίλοι του θύματος

Ο άγριος καυγάς, όπως αποκαλύπτουν οι φίλοι των συλληφθέντων, έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. 

«Υποστηρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί για μία κοπέλα, την οποία την κοίταξε αυτό το παιδί και μιλήσανε», υποστήριξε ένας από αυτούς.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top