Συγκλονίζει μητέρα: «Έδερναν το παιδί μου και τα άκουγα όλα στο τηλέφωνο»

Θύμα άγριας επίθεσης 14χρονος από συνομηλίκους του

Ένας ανήλικος δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις συνομηλίκους του, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων. 

Το θύμα και η μητέρα του περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που έζησαν, μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Συγκλονίζει δε, η μητέρα του 14χρονου, η οποία εξομολογήθηκε ότι την ώρα που χτυπούσαν το παιδί της, άκουγε τα πάντα από το κινητό της τηλέφωνο.

Θύμα bullying μαθήτρια της Α' τάξης - «Έχει σημάδι από ταινία στο πρόσωπο»

Τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο του 14χρονου είναι ορατά, στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο του Star.

Τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο του 14χρονου- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο του 14χρονου- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω, τρέμω» εξομολογήθηκε η μητέρα του 14χρονου.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”» εξομολογήθηκε η μητέρα.

Μενίδι: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 16χρονος που τον ξυλοκόπησαν

Οι τρεις δράστες είχαν στήσει καρτέρι σε ένα δρόμο κοντά στο σχολείο του στη δυτική Αττική. Στην αρχή ο ένας τον καθυστερούσε μέχρι να έρθουν οι άλλοι. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν αδιαφορώντας για τις κραυγές πόνου του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν. 

H μητέρα του 14χρονου που έπεσε θύμα bullying από συνομηλίκους του- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

H μητέρα του 14χρονου που έπεσε θύμα bullying από συνομηλίκους του- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει» συνέχισε η μητέρα.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται χτυπημένος στο νοσοκομείο  Αγλαΐα Κυριακού. Όπως είπε ο ίδιος βίωνε bullying τους τελευταίους μήνες. «Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top