Θύμα bullying μαθήτρια της Α' τάξης - «Έχει σημάδι από ταινία στο πρόσωπο»

Δεμένο και φιμωμένο στις τουαλέτες το κορίτσι- Στη ΓΑΔΑ με τους γονείς του

Στη ΓΑΔΑ έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης οι γονείς της ανήλικης, μαζί με την κόρη τους, η οποία έπεσε θύμα bullying από συμμαθητές της σε δημοτικό σχολείο των βορείων προαστίων.

«Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

Κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας της, η 7χρονη ανέβηκε στον 8ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να εξιστορήσει στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν σήμερα στο σχολείο της. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της, η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Την έλυσαν συμμαθήτριές της και όπως υποστηρίζει πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δεν τα γνώριζε. 

Οι αστυνομικοί αφού πάρουν κατάθεση από την 7χρονη θα πρέπει να πάνε στο σχολείο για να ταυτοποιήσουν τους μαθητές- δράστες της επίθεσης εις βάρος της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

To Star παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν τις γρατσουνιές στο πρόσωπο της μικρούλας. Ο πατριός της σοκαρισμένος περιέγραψε στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς ακριβώς έγινε η επίθεση στο παιδί. «Μαμά έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι» ήταν τα λόγια της 7χρονης στη μητέρα της όταν πήγε στο σχόλασμα να την πάρει από το σχολείο. 

Φωτογραφία με τις γρατσουνιές στο πρόσωπο του κοριτσιού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Φωτογραφία με τις γρατσουνιές στο πρόσωπο του κοριτσιού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Της είπε το παιδί ότι ήταν δεμένο στα χέρια και με ταινία στο στόμα. Δεν ξέρω ποια παιδιά, παιδιά μεγαλύτερων τάξεων. Εκφοβισμός, bullying αλλά σε υπερθετικό βαθμό» περιέγραψε ο πατριός του κοριτσιού.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» πρόσθεσε ο πατριός της μικρής μαθήτριας.

O πατριός της 7χρονης στο Star

O πατριός της 7χρονης στο Star

Οι γονείς με το που έμαθαν από τη μικρή για το περιστατικό bullying αμέσως πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top