«Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

Καταγγελία γονέα για σοκαριστικό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού

Όσα είπε ο πατέρας της μαθήτριας στην εκπομπή «Live news»

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε γονιός μαθήτριας της Α’ δημοτικού σχολείου της Αττικής.  Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της 7χρονης, η κόρη του βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο ξυλοδαρμός μαθήτριας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών

«Μου τηλεφώνησε η μαμά ενώ βρισκόμουν στην εργασία μου να μεταβώ γρήγορα στο σχολείο, γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί. Αυτό έγινε δύο ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που το έμαθα. Ενημερωθήκαμε από το ίδιο το παιδί και από κάποια κορίτσια που τη βρήκαν μέσα στις τουαλέτες» περιέγραψε ο πατέρας στην εκπομπή “Live news” του Mega.

Το παιδί είναι συγχυσμένο αλλά σωματικά είναι καλά, σύμφωνα με τον πατέρα. Είπε στους γονείς της ότι οι δράστες αυτής της πράξης ήταν παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δε τα ήξερε.

Από το σχολείο απάντησαν στον πατέρα πως δε γνώριζαν για το περιστατικό. Το κοριτσάκι ενημέρωσε τη μητέρα του κατά το σχόλασμα, όταν πήγε να την πάρει από το σχολείο. «Μαμά θέλω να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ. Πάμε σπίτι» είπε η μικρή μαθήτρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα. 

Οι γονείς θα προβούν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αποσκοπώντας να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά στα σχολεία τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top