16χρονη Βύρωνας: Κατανάλωσε ναρκωτικά από χλωρίνη και υγρά μπαταρίας

Στον ανακριτή σήμερα πέντε από τα έξι μέλη της συμμορίας

Ενώπιον της ανακρίτριας  θα βρεθούν σήμερα πέντε από τα έξι μέλη συμμορίας που κατηγορούνται ότι χορήγησαν στη 16χρονη από τον Βύρωνα κοκτέιλ ναρκωτικών που την οδήγησαν στη ΜΕΘ, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κατάσταση της 16χρονης είναι εξαιρετικά κρίσιμη και κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί από λεπτό σε λεπτό. 

Ναρκωτικά: Η μητέρα έψαχνε τη 16χρονη και η «παρέα» της την ειρωνευόταν

Η ανήλικη φέρεται να κατανάλωσε ναρκωτικά φτιαγμένα από χλωρίνη και υγρά μπαταρίας, το λεγόμενο «σίσα», το οποίο είναι ένα φτηνό ναρκωτικό, που μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε. 

16χρονη Βύρωνας: Είχε γίνει πειραματόζωο

Η 16χρονη είχε πάει μαζί με μια φίλη της στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα. Εκεί κατανάλωσαν κάνναβη και το ναρκωτικό «σίσα». Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο. 

Ναρκωτικά: Χαροπαλεύει 16χρονη - Σοκάρει η περιγραφή φίλης της

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται καταθέσεις των υπολοίπων παιδιών της παρέας, που περιγράφουν πως τη βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πως άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές, οι έμποροι ναρκωτικών, όταν ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, φέρεται να χρησιμοποιούσαν το ανήλικο κορίτσι ως «πειραματόζωο».

Φίλος της κοπέλας, που μίλησε στο Star, είπε ότι όταν είχε να κάνει με ναρκωτικά δε σκεφτόταν καθόλου λογικά και δοκίμαζε τα πάντα. 

Η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να αποκάλυψε πως η 16χρονη δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν η ίδια την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, απαντούσαν οι έμποροι ναρκωτικών, την ειρωνεύονταν και δεν την άφηναν να μιλήσει στο παιδί της.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά βρίσκονταν αποθηκευμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Γλυφάδας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top