Συγκινεί ένας έρωτας που νίκησε όλες τις δυσκολίες!

Αντιμετωπίζουν τα κινητικά τους προβλήματα με χιούμορ και γίνονται viral

Ο Κώστας και η Ραφαέλα αντιμετωπίζουν τα κινητικά τους προβλήματα με χιούμορ, «τρολάρουν» τους εαυτούς τους και γίνονται... viral στο ΤikΤok. Πριν λίγες μέρες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μοιράζονται μαζί μας την ιστορία τους στη Ζήνα το βράδυ.

Αντώνης Καργιώτης: Ο ανιψιός του θα πάρει το όνομά του!

Ο 28χρονος Κώστας ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Είναι στιχουργός και παίζει κρουστά, ενώ κάνει και μαθήματα σε παιδιά. 

Η 26χρονη Ραφαέλα ασχολείται με το μακιγιάζ και γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κώστα.

Αντιμετωπίζουν τα κινητικά τους προβλήματα με χιούμορ και γίνονται viral!

Όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία συνάντησε σε ασανσέρ του μετρό. Η Ραφαέλα έψαξε και βρήκε τον νεαρό στο Facebook! 

Η ώρα του πρώτου ραντεβού έφθασε και από τότε οι δυο τους... έμπλεξαν σε μια πανέμορφη ιστορία. Συγκατοικούν από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα που είναι πια παντρεμένοι.

Αντιμετωπίζουν τα κινητικά τους προβλήματα με χιούμορ και γίνονται viral!

Το ζευγάρι αποκαλύπτει ότι η ζωή στο σπίτι είναι πιο εύκολη, τα πράγματα όμως έξω αλλάζουν, αφού ακόμη και μια βόλτα με αναπηρικό αμαξίδιο δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση στην Ελλάδα. «Κάνουμε τη ζωή μας βιντεάκια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας βγαίνει στο TikTok ατόφιος με ένα χιουμοριστικό τρόπο», λέει ο Κώστας.

«Στόχος μας για το μέλλον είναι να είμαστε μαζί ευτυχισμένοι και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδάκια», λέει η Ραφαέλα, με τον σύντροφό της να συμπληρώνει πως η γυναίκα του τού έχει φέρει έμπνευση στη δουλειά του: «Έχω γράψει πολλά τραγούδια εμπνεόμενος από τη Ραφαέλα κάτι που με κάνει ευτυχισμένο!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top