Αντώνης Καργιώτης: Ο ανιψιός του θα πάρει το όνομά του!

Αίτημα να προστεθούν νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη τον οποίο έσπρωξαν από το Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάκριση ολοκληρώθηκε όμως οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν να προστεθούν νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Εν τω μεταξύ με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντώνη, που συντόνισε η δημοσιογράφος του Star, Άννα Σταματιάδου.

Εκδήλωση στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη την Παρασκευή 10/11 στη Γλυφάδα  

Δυο μήνες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, ο πόνος για την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη είναι αβάσταχτος. Ζουν με αναπάντητα γιατί: Γιατί τον έριξαν στη θάλασσα; Γιατί δεν τον βοήθησαν πετώντας του ένα σωσίβιο; Γιατί προσπάθησαν να κρύψουν τις πράξεις τους απο τους επιβάτες; Σύμφωνα με πληροφορίες του Star η ανάκριση για την υπόθεση ολοκληρώθηκε.

Συγκλονίζει φίλος του Αντώνη: «Ήταν ένας πρίγκιπας, μαζί βγάλαμε εισιτήριο»

Ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος παραμένουν προφυλακισμένοι όμως οι συνήγοροι της οικογένειας του άτυχου Αντώνη κατέθεσαν υπόμνημα στον εισαγγελέα με δυο αιτήματα:

  • να μεταβληθεί η κύρια κατηγορία (από ενδεχόμενο σε άμεσο δόλο β´ βαθμού) και 
  • να διευρυνθεί το κατηγορητήριο σε τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται.

Αντώνης Καργιώτης: Ο ανιψιός του θα πάρει το όνομά του!

Ναυτικοί, άνθρωποι που γνώριζαν τον Αντώνη Καργιώτη, δημοσιογράφοι κι επιχειρηματίες τίμησαν τη μνήμη του σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο υφυπουργός οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Blue Horizon: «Το πλήρωμα γνώριζε για την κατάσταση του Αντώνη»

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 ευρώ για την οικογένεια του εκλιπόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα χρήματα θα πάνε στη βάπτιση του ανιψιού του Αντώνη Καργιώτη που θα πάρει και το όνομά του...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top