Συγκλονίζει φίλος του Αντώνη: «Ήταν ένας πρίγκιπας, μαζί βγάλαμε εισιτήριο»

Στο πλήρωμα του Blue Horizon «χρεώνει» τη δολοφονία ο πλοίαρχος

Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι, ωστόσο δεν απολογήθηκαν. «Θέλουμε δικαιοσύνη για τον Αντώνη, ήταν ένας πρίγκιπας. Μαζί βγάλαμε εισιτήριο», είπε φίλος του.

Blue Horizon: Στον ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη

Στο πλήρωμα του καταπέλτη φαίνεται πως θα χρεώσει τη δολοφονία του Αντώνη ο πλοίαρχος του Blue Horizon. Σύμφωνα με πληροφορίες του Λάμπρου Δεμερτζή στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο καπετάνιος του μοιραίου πλοίου θα ισχυριστεί στις αρχές: «Δεν είχα λόγο να αμφισβητήσω τα εμπειρότατα στελέχη το πληρώματος και τα όσα μου έλεγαν. Πίστευα ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Όταν μου είπαν να σηκώσω τον καταπέλτη, εγώ το έκανα»

Θάνατος 36χρονου στον Πειραιά - Στον ανακριτή οι τρεις από τους 4 κατηρούμενους

Οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους έφτασαν σήμερα στον ανακριτή, όμως πήραν προθεσμία για να απολογηθούν / Φωτογραφία Eurokinissi

Ακόμα, θα υποστηρίξει ότι όταν το πλήρωμα του είπε από τον ασύρματο ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα, η πρώτη του ενέργεια ήταν να ενημερώσει το Λιμεναρχείο. 

Τέλος, στην ερώτηση γιατί δεν έκανε κράττει στο πλοίο, ο καπετάνιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι έπρεπε να διατηρήσει χαμηλή ταχύτητα για να μπορέσει να το κυβερνήσει.

Σήμερα στα δικαστήρια του Πειραιά βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, καθώς ο υποπλοίαρχος αντιμετώπισε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή για αύριο, καθώς υπάρχει νέο βιντεοληπτικό υλικό και νέες μαρτυρικές καταθέσεις  που προσκόμισαν στην τρίτη ανακρίτρια Πειραιά.

Συγκλονίζει φίλος του Αντώνη - «Μαζι βγάλαμε εισιτήριο, ήταν ένας πρίγκιπας»

Η αποτρόπαιη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το πανελλήνιο, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι με τον τόσο άδικο θάνατό του.

Ένας από τους φίλους του βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά για να αντικρίσει τους κατηγορούμενους. «Μαζί πήγαμε και βγάλαμε το εισιτήριο. Ήταν παιδί πρίγκιπας. Γι΄αυτό και ζητάμε δικαιοσύνη και εγώ και η οικογένειά του», δήλωσε γεμάτος οργή.

Η κηδεία του Αντώνη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στη γενέτειρά του, τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, μέσα σε κλίμα οδύνης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top