«Γύρνα πίσω στη μανούλα»: Η σπαρακτική έκκληση για τον Θάνο που αγνοείται

25 μέρες από την εξαφάνιση του 27χρονου στον Ελαιώνα

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται το παιδί της αλλά και προσωπικά στο ίδιο απηύθυνε η μητέρα του 27χρονου Θάνου, που εξαφανίστηκε πριν από 25 ημέρες στον Ελαιώνα.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θάνου - Η κίνηση στο Instagram που δίνει ελπίδα

Η κα Θεανώ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και περιέγραψε όλα όσα πέρασε ο γιος της πριν την εξαφάνιση. Όπως είπε, πιστεύει ότι είναι ακόμη ζωντανός και ότι κάπου κρύβεται επειδή φοβάται.

Αγωνία για την εξαφάνιση του Θάνου: «Ζούμε ένα δράμα, δεν αντέχουμε άλλο»

«Θανούλη μου, εάν με ακούς... Σε παρακαλώ πάρα πολύ αγάπη μου, γύρνα πίσω στη μανούλα... Ξέρεις πως θα σε φροντίσω, μόνο στο σπίτι σου είσαι ασφαλής... Να γίνεις δυνατός... Όλοι μας σε αγαπάμε πολύ και ανησυχούμε... Σαν το σπίτι σου, παιδί μου, πουθενά. Κανείς δε θα σε φροντίσει, σαν τη μαμά σου πουθενά ψυχή μου... Εγώ θα είμαι δυνατή, θα το αντέξω και αυτό, για να σε στηρίξω. Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας επικοινωνήσει μαζί μου», δήλωσε η μητέρα του Θάνου με τρεμάμενη φωνή.

Εξαφάνιση Θάνου

Οι μαρτυρίες για την εξαφάνιση του Θάνου

Ο Θάνος εξαφανίστηκε στις 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Ελαιώνα, όπου βρισκόταν με τον πατέρα του. Ξαφνικά, ο 27χρονος άφησε την τσάντα και το κινητό του στον πατέρα του και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Όπως υποστήριξε η μητέρα του, ο Θάνος το τελευταίο διάστημα ήταν σε λεπτή ψυχολογική κατάσταση. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε στη Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν ως ντελιβεράς, επέστρεψε στην Αθήνα με το μηχανάκι του. 

Εξαφάνιση Θάνου στον Ελαιώνα

«Ο Θάνος είχε έναν διαπληκτισμό στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε. Αυτό στο μυαλό του έγινε τεράστιο, νόμιζε ότι τον καταδιώκουν. Το τελευταίο διάστημα είχε δυσκολίες συναισθηματικές, προσπαθούσε να το διαχειριστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του. 

Μέχρι στιγμής οι μαρτυρίες δεν έχουν βοηθήσει την εξέλιξη της έρευνας για τον εντοπισμό του. Μάρτυρες επικοινώνησαν με τις αρχές και υποστήριξαν ότι τον έχουν δει στην περιοχή του Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Περιστέρι και την Αγία Βαρβάρα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top