Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θάνου - Η κίνηση στο Instagram που δίνει ελπίδα

Αγωνία για τον 27χρονο - Τι λένε οι γονείς του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θάνο, τον 27χρονο που εξαφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στον Ελαιώνα Αττικής. Ο νεαρός φέρεται να συνδέθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημάδι που αποδεικνύει ότι πιθανότατα είναι καλά στην υγεία του.

Εξαφάνιση 27χρονου: «Έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου που τον τρόμαξε»

Έξι ημέρα αγνοείται η τύχη του Θάνου Χαρικιόπουλου, του νεαρού που εξαφανίστηκε ξαφνικά, ενώ ήταν μαζί με τον πατέρα του. Οι γονείς του αγωνιούν, όμως ένα σημάδι τους έδωσε ελπίδα ότι ο γιος τους είναι ζωντανός.

Αγωνία για την εξαφάνιση του Θάνου: «Ζούμε ένα δράμα, δεν αντέχουμε άλλο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο 27χρονος φάνηκε να συνδέθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από κάποιο άλλο κινητό. «Πήρα μια πολύ σοβαρή πληροφορίες πριν από λίγα λεπτά. Χθες, μπήκε στο Instagram του, από άλλον λογαριασμό βέβαια. Αυτό δείχνει σημεία ζωής, είναι πολύ σοβαρό», δήλωσε στην εκπομπή ο πατέρας του Θάνου.

Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου

Εξαφάνιση 27χρονου: «Ήταν λίγο ανήσυχος»

Ο 27χρονος Θάνος τους τελευταίους μήνες έμενε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν. Την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στην Αθήνα να συναντήσει τον πατέρα του. Βγήκαν μια βόλτα και από τότε αγνοείται. 

«Ήταν λίγο ανήσυχος. Ξαφνικά, εκεί που βγήκαμε για έναν καφέ γιατί τον είχα στο σπίτι δύο μέρες, ξαφνικά μου αφήνει το τσαντάκι του με όλα τα προσωπικά του, μου λέει "Σ'αγαπώ πολύ μπαμπά" και χάνεται. Αρχίζει και τρέχει μέσα στον κόσμο», υποστήριξε ο πατέρας του.

Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου: «Μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει»

Όπως πρόσθεσε, δεν κατάλαβε τι έγινε. Είδε τον γιο του να απομακρύνεται και σάστισε. «Εγώ φοβήθηκα εκείνη την ώρα, γιατί ήρθαν δύο τύποο και μου λένε "Σας έκλεψε;" και φοβήθηκα μην τον πιάσουν και τον χτυπήσουν».

«Το παιδί ήταν αναστατωμένο και τρομαγμένο. Φοβισμένο. Έχει μια δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του», δήλωσε η μητέρα του Θάνου.

Όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται. Οι γονείς του είχαν παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα. Τίποτα όμως που να δικαιολογεί μια τέτοια εξαφάνιση. 

«Κάτι έχει γίνει στο κεφάλι του πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μια φοβία, ένας τρόμος... Δεν έχει μπλέξει πουθενά το παιδί μου... Το μυαλό μου εμένα πάει ότι είναι σε κάποιο βουνό. Γιατί πάντα του άρεσε να πηγαίνει σε βουνά», υπογράμμισε η μητέρα του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top