Σπύρος Μαρτίκας: Ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι

Βίντεο από τη στιγμή που αρπάζει τα χρήματα από το ταμείο

Θύμα ληστείας έπεσε ο πρώην παίκτης γνωστού reality επιβίωσης, Σπύρος Μαρτίκας, καθώς ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο που διατηρεί στο Κερατσίνι

Ξέσπασε ο Μαρτίκας κατά της Τσολάκη: «Έχετε σκοπό το φτηνό κουτσομπολιό»

Όπως είπε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ, χθες το απόγευμα, γύρω στις 19:00, άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο φαρμακείο του και πήρε τις εισπράξεις από το ταμείο. 

Ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι - NDPPhoto

Ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι - NDPPhoto

Σε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας μέσα στο φαρμακείο, φαίνεται ότι δράστης να πηγαίνει πίσω από τον γκισέ, όπου είναι το ταμείο. Εκεί η υπάλληλος αντιστάθηκε, άρχισε να τον τραβά και να τον χτυπά για να τον σταματήσει, όμως τελικά ο ληστής κατάφερε να πάρει τα χρήματα και να φύγει. 

Άνω Λιόσια: Τον Λήστεψαν Πέντε Φορές Σε Έναν Μήνα!

«Εγώ τρόμαξα κυρίως για την υπάλληλό μου. Έκανε λάθος που του αντιστάθηκε γιατί δεν ήξερε αυτός ο άνθρωπος αν ήταν οπλισμένος και πού μπορούσε να φτάσει. Έπρεπε να του δώσει τα χρήματα και να τον αφήσει να φύγει», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Ο ίδιος εκτιμά πως ο δράστης είχε πάει στο φαρμακείο ως πελάτης, καθώς γνώριζε πολύ καλά πώς να κινηθεί στον χώρο και πού ήταν το ταμείο. 

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι γνωστού πλαστικού χειρουργού

«Είχαμε συνεχή ροή πελατών χθες το απόγευμα, κατά τις 19:00 βρήκε ένα κενό κι έκανε ό,τι έκανε», είπε ο φαρμακοποιός, ο οποίος σημείωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα ληστείας. 

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη. Σαν φιγούρα είναι γνωστός στις Αρχές κι ενδεχομένως να είναι το ίδιο άτομο που φαίνεται να έχει ρημάξει όλη την περιοχή. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top