Ξέσπασε ο Μαρτίκας κατά της Τσολάκη: «Έχετε σκοπό το φτηνό κουτσομπολιό»

«Μη στέλνετε τη ρεπόρτερ σας να με παρακαλάει» ανέφερε ο φαρμακοποιός

Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε ο Σπύρος Μαρτίκας με την εκπομπή Open Weekend την οποία παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρεπόρτερ του Open ρώτησε τον φαρμακοποιό για το Survivor και εκείνος ανέφερε πως είναι περιττό να τον ρωτάνε γι’ αυτό.

Ελένη Τσολάκη: Επική τούμπα στην εκπομπή της! Έριξε κάτω συνεργάτη της!

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά θέματα. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για το Survivor, θέλω να μιλάω μόνο για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με σημαντικά θέματα και όχι με το Survivor που έχει τελειώσει. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι και τελείωσε» είπε μεταξύ άλλων προκαλώντας την αντίδραση της Ελένης Τσολάκη.

«Σεβόμαστε απόλυτα κι αυτό που κάνει κι υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανείς δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους που έχουν θέματα στην υγεία τους με το Survivor. Δεν παίζουμε το Survivor και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά της κοινωνίας. Αλίμονο και θα ήταν ντροπή. Εμείς αντιμετωπίζουμε το Survivor σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν κι έτσι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω» δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέροντας πως ο Σπύρος Μαρτίκας μειώνει μόνος του το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε.

Αυτές οι δηλώσεις όχι μόνο δεν κατεύνασαν τον θυμό του φαρμακοποιού αλλά τον έκαναν να νευριάσει ακόμη περισσότερο και να ξεσπάσει αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας λόγο για φτηνό κουτσομπολιό.

«Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».

 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top