Κερατσίνι: «Πέσε στα γόνατα και κάνε ότι προσκυνάς»

Έδιναν 150 ευρώ για να βλέπουν τον 42χρονο να κακοποιεί ΑμεΑ

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για την κακοποίηση δύο ατόμων με αναπηρία από έναν 42χρονος στο Κερατσίνι, την οποία μετέδιδε ζωντανά μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη, κακοποιούσε συστηματικά μια 21χρονη κι έναν 25χρονο, στον βωμό των προβολών στα social media. 

Κερατσίνι: Youtuber κακοποιούσε ΑΜΕΑ και μετέδιδε live τις πράξεις του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδρομητές του καναλιού του πλήρωναν έως και 150 ευρώ για να βλέπουν live τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονταν οι δύο νεαροί. 

Στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ο 42χρονος να εξαναγκάζει την 21χρονη και τον 25χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά, ζώνες και μπουνιές. Δε δίσταζε να τους εξαναγκάζει σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ σε ένα από τα βίντεο ο 42χρονος ξυρίζει με ξυριστική μηχανή το κεφάλι της νεαρής κοπέλας, ενώ προσπαθεί να της ξυρίσει και τα φρύδια, με την ίδια να αντιστέκεται. 

Πέντε ιστορίες κακοποίησης παιδιών που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Ο 42χρονος χτυπούσε τα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ τα εξευτέλιζε, αναγκάζοντάς τα να γονατίζουν ή βάζοντας το κεφάλι τους στη λεκάνη τουαλέτας, πατώντας το καζανάκι, ενώ οι υπόλοιποι γελούσαν. 

«Έλα εδώ θέλουν να δουν την κοπέλα μου» ακούγεται να λέει σε ένα βίντεο, ενώ τραβά την κοπέλα. Εκείνη ακούγεται να του λέει «πονάω», όμως ο 42χρονος επέμενε λέγοντας «πέσε στα γόνατα σα να προσκυνάς. Θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες». Η νεαρή επέμενε πως πονάει, όμως εκείνος της έλεγε ότι αν δεν το έκανε δε θα έπαιρνε λεφτά. 

Youtuber κακοποιούσε και άφηνε νηστικά τα έξι παιδιά της

 Ο 42χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά από ανώνυμη καταγγελία στις αρχές την ώρα που έκανε άλλη μια live μετάδοση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022. Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Κρήτη: 12χρονος στο νοσοκομείο με χτυπήματα - Καταγγέλλει τη μητριά του

Οι πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top