Νέα Φιλαδέλφεια: Φίλος του Μιχάλη ο οπαδός που συνελήφθη

Τι είχε καταθέσει στις αρχές για τη μοιραία βραδιά

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει ένας Έλληνας, φίλος του άτυχου νεαρού, που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στον Βόλο και φέρεται τη βραδιά των επεισοδίων έξω από το Opap Arena να κρατούσε σουγιά. Το Star αποκάλυψε τι είχε καταθέσει στην ανακρίτρια για την υπόθεση, αλλά και τον σουγιά που κρατούσε.

Ανατροπή με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Συνελήφθη οπαδός της ΑΕΚ

Ο Έλληνας που συνελήφθη με τα αρχικά Α.Δ. φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη τη μοιραία βραδιά, ενώ είχε μαζί του έναν σουγιά.

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής

Στιγμιότυπο από βίντεο που τραβήχτηκε την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής / Δελτίο ειδήσεων Star

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Τι κατέθεσε ο Έλληνας φίλαθλος για τον σουγιά

Ο Έλληνας φίλαθλος κατέθεσε ήδη ως μάρτυρας στην ανακρίτρια τον περασμένο Αύγουστο, περιγράφοντας καρέ καρέ τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παραδέχθηκε, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου, ότι κρατούσε σουγιά τη στιγμή που έγινε η συμπλοκή με τους Κροάτες: 

«Εκείνη τη στιγμή εγώ ταυτόχρονα, ενστικτωδώς, βγάζω από την τσέπη μου ένα μικρό σουγιαδάκι, το οποίο έχω στην κατοχή μου και το οποίο κατασχέθηκε εκείνο το βράδυ και ενώ έτρεχα, το είχα στο δεξί μου χέρι. Ο Μιχάλης βρισκόταν σε απόσταση 4-5 μέτρων από εμένα, τον είχα χάσει από το οπτικό μου πεδίο και όσο έτρεχα με το σουγιαδάκι, δεξιά μου και αριστερά και πίσω μου υπήρχαν Κροάτες. Συναντάω πάλι τον Μιχάλη μετά από δευτερόλεπτα, ενώ έτρεχα, και αντιλαμβάνομαι ότι τρέχει και αυτός», φέρεται να κατέθεσε στις αρχές.

H αστυνομία έχει βρει ένα μαχαίρι με το DNA του αδικοχαμένου Μιχάλη. Τώρα θα συγκριθεί με το αταυτοποίητο DNA που υπάρχει σε αυτό του οπαδού Α.Δ. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Δε συνδέεται με τη δολοφονία του Μιχάλη η σύλληψη του οπαδού»

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του συλληφθέντα οπαδού με μια μακροσκελή ανακοίνωση ξεκαθάρισαν ότι η σύλληψη του εντολέως τους δε συνδέεται με την υπόθεση του Μιχάλη Κατσουρή:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ο Α.Δ. έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων την κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της.

Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Η αντίδραση της οικογένειας του Μιχάλη στη σύλληψη του Έλληνα φιλάθλου

Η είδηση για την έρευνα που γίνεται σε σχέση με την υπόθεση Κατσουρή έγινε γνωστή λιγο πριν το απόγευμα και στην οικογένεια του άτυχου Μιχάλη. Η θεία του μίλησε στην Άννα Σταματιάδου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως είπε, η μητέρα του παιδιού είναι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση:

«Πλένει όλη μέρα τα ρούχα του. Το δωματιάκι του το βάψανε. Έχουν βάλει μέσα όλες τις φωτογραφίες του, έχουν βάλει μέσα τα αποκόμματα... Το έχουν κάνει μουσείο το δωμάτιο του Μιχάλη μου... Όλη μέρα λιβανίζει μέσα έξω, έρχονται φίλοι και συζητάνε για τον Μιχάλη».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top