Αρτέμιδα: «Του έλεγε να ισχυριστεί ότι το πιτ μπουλ δεν ήταν δικό του»

Τι λέει η μητέρα του 11χρονου που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Στο νοσοκομείο παραμένει το 11χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ την ώρα που έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του στην Αρτέμιδα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του ανήλικου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του παιδιού της, εξέφρασε όμως και το παράπονο ότι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να μάθει πώς είναι ο 11χρονος. 

Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο: «Έκανα ότι είμαι νεκρός. Θα με άρπαζε ξανά»

«Το παιδάκι πάει καλύτερα. Έχει πολύ καλούς γιατρούς δίπλα του και τους ευχαριστώ» είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι το ο γιος της είναι στο νοσοκομείο από τις 26 Οκτωβρίου και ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον. «Είμαι 100% σίγουρη ότι το σκυλί ανήκει στον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί ο αδερφός του ιδιοκτήτη είχε ρωτήσει τον άντρα μου ποιον δάγκωσε το σκυλί. Ο ιδιοκτήτης είχε καλέσει τον αδερφό του και ο άντρας μου άκουσε που του έλεγε να πει ότι το σκυλί δεν του ανήκει» είπε η μητέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας στου οποίου τη μάντρα βρισκόταν ο σκύλος, έχει αρνηθεί ότι το σκυλί είναι δικό του. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο καθώς δεν έχει σχηματιστεί ακόμα δικογραφία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top