Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο: «Έκανα ότι είμαι νεκρός. Θα με άρπαζε ξανά»

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού μετά τα δαγκώματα του σκύλου

Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ δέχτηκε αγόρι 11 ετών, την ώρα που έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του στην Αρτέμιδα. Χρειάστηκε μάλιστα να χειρουργηθεί στο κεφάλι καθώς δέχτηκε απανωτά δαγκώματα στο κεφάλι και τον λαιμό. 

Η μητέρα του περιέγραψε στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο πώς το παιδί της γλίτωσε την τελευταία στιγμή. «Έχανε πάρα πολύ αίμα, ήταν πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Από το πόδι τον κατέβασε από το ποδήλατο και τον έσυρε μέχρι τα πουρνάρια. Είπα ''θεέ μου βοήθα με να πάρω αυτή τη δύναμη να βοηθήσω το παιδί μου''. Το πήρα αγκαλιά, το πήγα σπίτι και καλέσαμε ασθενοφόρο» είπε. 

Αρτέμιδα: Πιτ μπουλ δάγκωσε 11χρονο – Του τρύπησε το κρανίο

Όπως είπε ο πατριός του 11χρονου, το πιτ μπουλ άρπαξε το παιδί από το κεφάλι και άρχισε να το τραβάει. «Μπαμπά, έκανα ότι είμαι νεκρός. Αν κουνιόμουν λίγο, θα με άρπαζε ξανά» είπε ο μικρός στον πατριό του. 

Αρτέμιδα: «Το πιτ μπουλ δεν είναι δικό μου»

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού μίλησε στη Γεωργία Χάρδα και αρνήθηκε ότι το πιτ μπουλ του ανήκει.

«Δεν είναι δικό μου το σκυλί, ήταν έξω από τον χώρο μου. Εκεί μαζεύονται σκυλιά, δυο - τρεις μέρες ήταν σίγουρα. Εμάς δε μας είχε πειράξει, περνάγαμε από κει, δε μας είχε πειράξει το σκυλί» είπε.

Παρουσιάζει βελτίωση η υγεία του 11χρονου

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 11χρονου που νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στη χειρουργική κλινική του Παίδων.

«Μας είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωσή του γιατί είχε μπει το δόντι μέσα και έκανε την μόλυνση στο κρανίο. Είναι πάρα πολύ γενναίος για μένα γιατί πιστεύω σε αυτό ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση του και τα κατάφερε» είπε συγκινημένη η μητέρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top