Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου: Παραιτήθηκε και ο νέος Διοικητής!  

7 ημέρες μόλις μετά τον διορισμό του – Τι διαμηνύει το Υπουργείο Υγείας

Παραιτήθηκε και ο νέος διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, Χάρης Λυδάκης, επτά μόλις ημέρες μετά τον διορισμό του. Το υπουργείο Υγείας όρισε ήδη αντικαταστάτη και ανακοίνωσε την πρόσληψη γιατρών με διαδικασίες fast track. 

Παύεται η διοίκηση του Βενιζέλειου νοσοκομείου με εντολή Χρυσοχοϊδη

Η ανταποκρίτρια του Star Γωγώ Αποστολάκη, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα τι συνέβη. Όπως  ανέφερε, ο κ. Λυδάκης ως λόγο της παραίτησής του αναφέρει τις μετακινήσεις παθολόγων από το ήδη αποδεκατισμένο Βενιζέλειο. Ο ίδιος είχε εκφράσει την αντίθεσή του σε αυτή την τακτική.

Παρ' όλα αυτά, του ζητήθηκε να υποδείξει ένα παθολόγο προκειμένου να μετακινηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψει εφημερία. Παραιτήθηκε για να πάει εκείνος σήμερα στον γειτονικό νομό και να κάνει την εφημερία.

Χρυσοχοΐδης: Νέες διοικήσεις σε όλα τα νοσοκομεία ως το τέλος του έτους

Ο κ. Λυδάκης κάλυπτε προσωρινά τη θέση, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να απομακρύνει τον διοικητή και την υποδιοικήτρια του νοσοκομείου, τους οποίους θεώρησε υπεύθυνους για την έλλειψη γιατρών και το κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων. 

Υπουργείο Υγείας: Τι διαμηνύει για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Υπουργείο Υγείας: Τι διαμηνύει για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι διοικητής αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα Ευθύμιος Καρακώστας και διαμηνύει: «Η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top