Επιδημία κοριών και στην Ελλάδα: Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου

Συναγερμός για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Φαίνεται πως η «επιδημία κοριών» που ταλαιπωρεί τη Γαλλία και τη Βρετανία έφτασε και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα πτέρυγα ξενοδοχείου να κλείσει, λόγω της εμφάνισης των συγκεκριμένων εντόμων. 

«Επιδημία» κοριών και στην Αθήνα - Πώς θα τους εντοπίσετε

Όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου στο Open, πρόκειται για ξενοδοχείο στα νότια προάστια της Αττικής. 

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο σε παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό, αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο», είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα να το κάνει. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».

Ο κ. Χότζογλου σημείωσε πως τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζουν τα στρώματά τους και ότι μέχρι στιγμής το πρόβλημα περιορίζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top