Χάρης Δούκας: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων

Ήταν στο πλευρό του το βράδυ των δημοτικών εκλογών

Ποια είναι η σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα / Βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα (Alpha)

Νέος δήμαρχος Αθηναίων εξελέξη ο 43χρονος Χάρης Δούκας, ο οποίος θα παραλάβει τη «σκυτάλη» της δημαρχίας από τον προκάτοχό του, Κώστα Μπακογιάννη, την 1η Ιανουαρίου. 

Δημοτικές εκλογές 2023: Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του β' γύρου των εκλογών το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη Χαριλάου Τρικούπη. Στο πλευρό του χαμογελαστή περπατούσε μια μελαχρινή κοπέλα. 

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του

Ο Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του το βράδυ του β' γύρου των δημοτικών εκλογών / Φωτογραφίες NDP 

Ο Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του το βράδυ του β' γύρου των δημοτικών εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες της της Σάσας Σταμάτη στην «ΟΝ time», πρόκειται για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου, γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα ΔΕΣ (Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών). 

Σύμφωνα με το ekyklos.gr, το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο και περιεχόμενο, «Energy: Strategy, Law and Economics». 

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Ομιλεί 5 γλώσσες (ισπανικά,αγγλικά,γερμανικά,πορτογαλικά και ιταλικά).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top