«Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος και το παιδί μου είναι κλεισμένο σπίτι»

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 14χρονης στη Χαλκιδική

Δείτε στο βίντεο όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν η μητέρα της είχε καταγγείλει πως ο βιαστής του παιδιού της κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Χαλκίδα: Πατέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του

Σήμερα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει σε δίκη τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας από τη Χαλκιδική. Η μητέρα συγκλονισμένη είχε περιγράψει αποκλειστικά στην εκπομπή  Aλήθειες με τη Ζήνα  και τoν Στρατή Λημνιό τον εφιάλτη που βίωνε η οικογένειά της. «Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος και το παιδί μου είναι κλεισμένο σπίτι»

«Η κόρη μου είναι ένα ανήλικο παιδάκι, ήρεμο, ήσυχο. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτρεμε και δεν μπορούσαμε να της βγάλουμε λέξη. Είχε μώλωπες, σημάδια στα πόδια και ήταν γδαρμένη στον λαιμό» ανέφερε η μητέρα της ανήλικης. 

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε τελικά η κοπέλα στην οικογένειά της, είχε συναντήσει στον δρόμο τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος ήταν γείτονάς τους. Εκείνος προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

Η μητέρα περιέγραψε το σκηνικό της επίθεσης: «Προσπαθούσε να βγει το παιδί από το αυτοκίνητο και την τραβούσε από τα ρούχα. Το μπλουζάκι της ήtαν σκισμένο. Της είπε ότι ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό, ότι πρέπει να γίνει, και πως το είχε κάνει και σε άλλα κοριτσάκια».

Και συνεχίζει: «Πιθανότατα να το έχει ξανακάνει, κι όμως εξακολουθεί να είναι έξω. Έπρεπε ήδη να είναι στη φυλακή. Κυκλοφορεί έξω αυτός ο άνθρωπος που είναι επικίνδυνος και εμείς καθόμαστε μέσα στο κλουβί μας». 

Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί «φοβάται τον κόσμο και οποιονδήποτε δει μπροστά της».

Η φρικτή καταγγελία της 34χρονης για τον αστυνομικό που τη βίαζε

«Υπάρχουν ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση τα οποία επέτρεψαν -ως πλήρης απόδειξη- στον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Νίκος Πετρίδης, ο οποίος κατήγγειλε  πως η 14χρονη και η οικογένειά της δέχθηκαν απειλές προκειμένου να μην αποκαλύψουν τις πράξεις του κατηγορουμένου και να μην προχωρήσουν σε μήνυση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top