Άρτα: Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 38χρονος πατροκτόνος / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος από την Άρτα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του μετά από διαπληκτισμό, ενώ επέστρεφαν από τη Λαμία.

Άρτα: «Σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι»

Ο καθ΄ομολογίαν πατροκτόνος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη του.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Προφυλακίστηκε ο πατροκτόνος της Άρτας

Το χρονικό της εξαφάνισης στη Φωκίδα που κατέληξε σε τραγωδία

Ο 38χρονος από την Άρτα που αγνοούταν μαζί με τον 65χρονο πατέρα του επί έξι ημέρες εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην ορεινή Φωκίδα.

Ο γιος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση σε ένα μαντρί και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ο 65χρονος βρισκόταν νεκρός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Άρτα.

Οι αστυνομικοί προηγούμενα είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητό τους και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Σκότωσε τον πατέρα του με μια πέτρα

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του αναφέρει πως ο 65χρονος είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο

Ο 38χρονος τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια με τα πόδια όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε συμπλοκή με τον πατέρα του. Ο ίδιος υπέδειξε και το σημείο της συμπλοκής και λίγο αργότερα, ο 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων. 

Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε ότι εκείνος τον σκότωσε, χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια πέτρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top