Λιζέτα Νικολάου: «Με μεγάλωσε μόνη της» - Ο γιος της μιλά πρώτη φορά

Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λιάνη για τη μητέρα του

Όσα είπε ο γιος της Λιζέτας Νικολάου για τη μητέρα του / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σχεδόν ενάμισης μήνας έχει περάσει από τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου, της μεγάλης ερμηνεύτριας που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σοβαρό πέσιμο από σκάλες καταστήματος. Ο γιος της μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τη μητέρα του που θαύμαζε και αγαπούσε πολύ.

Ο Γιώργος Λιάνης για τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου: «Ήταν άδικος!»

Η είδηση το περασμένο καλοκαίρι ότι η Λιζέτα Νικολάου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι όταν γλίστρησε από σκάλες μαγαζιού προκάλεσε σοκ. Πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, όμως υπέστη μοιραία κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Αυγούστου.

Λιζέτα Νικολάου: Θλίψη στην κηδεία της τραγουδίστριας με πλήθος επωνύμων

Σήμερα, λίγο καιρό μετά, ο αγαπημένος της γιος Αλέξανδρος που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη, μίλησε πρώτη φορά για τη μητέρα του, που την αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Η Λιζέτα Νικολάου με τον γιο της

«Ήταν δύσκολες μέρες. Από την αρχή ξέραμε ότι δε θα υπάρξει καμία βελτίωση, αφού το χτύπημα ήταν πολύ σοβαρό», δήλωσε μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα και πρόσθεσε:

Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, με όποιες δυσκολίες μπορεί να έχει αυτό και σε συνδυασμό με το επάγγελμα που έκανε.

«Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό επάγγελμα. Από μικρός μέχρι το Πανεπιστήμιο ήταν συνέχεια δίπλα μου. Την αγαπούσε και με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν άνθρωπος της οικογένειας, της παραδοσιακής οικογένειας», πρόσθεσε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μοιράστηκε όμορφες αναμνήσεις από τον γάμο του με τη Λιζέτα Νικολάου, αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά: «Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας, με τρόπο ιδανικό, όμοιον με αυτή».

Η Λιζέτα Νικολάου με τον Γιώργο Λιάνη και τον γιο τους Αλέξανδρο

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top