Βόλος: «Ήθελε να με σκοτώσει» λέει για τον σύζυγό της η 21χρονη

Συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 28χρονου

Eξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 28χρονου στον Βόλο, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και είχε έγκλειστη τη σύζυγό του και το παιδάκι τους. Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του συμπληρωματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Βόλος: «Δεν ήταν φυλακισμένη, τη χτύπησα γιατί με ζάλιζε», λέει ο 28χρονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 21χρονη από την Αλβανία ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι στόχος του συζύγου της ήταν να τη σκοτώσει. Μάλιστα η ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο του Βόλου φαίνεται πως πιστοποιεί τους ισχυρισμούς της καθώς εντοπίστηκαν αμυχές στον λαιμό της από απόπειρα στραγγαλισμού.

Βόλος: «Ήθελε να με σκοτώσει» λέει η 21χρονη που ήταν κλειδωμένη στο σπίτι

Η κοπέλα περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του συζύγου της ο οποίος έφθασε στο σημείο να τοποθετήσει κάμερες για να την παρακολουθεί μέσα στο σπίτι.

Φρίκη στον Βόλο: Είχε φυλακισμένες επί δύο χρόνια 22χρονη και το παιδί τους

Ο 28χρονος λέει ότι δεν είχε κλειδωμένη τη συζυγό του, αποδέχεται ωστόσο ότι την είχε κακοποιήσει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Eξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 28χρονου στον Βόλο, που κακοποιούσε και είχε έγκλειστη τη σύζυγό του και το παιδάκι τους.

Αιτία για την κακοποίηση ήταν η επιθυμία της κοπέλας να μετακομίσουν στην Αγγλία για μία καλύτερη ζωή. 

Το μαρτύριο της νεαρής μητέρας

Το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών. Περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Ο 28χρονος με τη γυναίκα του και το μωρό ήρθαν στη συνέχεια στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργαζόταν ως οικοδόμος.

Η 21χρονη φέρεται να υποστήριξε πως ο άντρας της τη χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε τις προάλλες. 

Ο άνδρας φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη και πλήρως απομονωμένη την 21χρονη και το μωρό τους, με το παιδάκι να μην έχει καν επισκεφθεί ποτέ γιατρό.

 

Βόλος: «Δεν ήταν φυλακισμένη, τη χτύπησα γιατί με ζάλιζε», λέει ο 28χρονος

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top