Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει»

Τι λέει φίλος του αστυνομικού για το διαζύγιο και τα παιδιά τους

Οι πρώτες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 42χρονη μητέρα και τραγικές φιγούρες τα παιδιά ενός πρώην ζευγαριού, των οποίων ο πατέρας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το διαζύγιο του με τη μητέρα τους. 

Το πρώην ζευγάρι σε ταξίδι τους στο εξωτερικό το 2010/ πηγή Facebook

Το πρώην ζευγάρι σε ταξίδι τους στο εξωτερικό το 2010/ πηγή Facebook

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μόλις έφυγαν τα παιδιά

Δράστης της γυναικοκτονίας ένας 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος. Το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο το 2023 και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπήρχαν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, απειλές ή εντάσεις. 

Το σπίτι όπου ο 38χρονος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του/ INTIME Αβραμίδης Αλέξανδρος 

Το σπίτι όπου ο 38χρονος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του/ INTIME Αβραμίδης Αλέξανδρος 

Ο 38χρονος περίμενε να φύγουν τα παιδιά στο σχολείο με το σχολικό. Ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου έμενε η μητέρα με τα παιδιά, την πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, τα παιδιά είναι δύο αγόρια, 14 και 12 ετών. Στο σχολείο τους μετέβησαν ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ για υποστήριξη, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Θεσσαλονίκη: Τη σκότωσε με καραμπίνα λίγους μήνες μετά το διαζύγιο

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά», περιέγραψε στενός φίλος της οικογένειας σε δημοσιογράφους, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το thesstoday.gr.

Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του δράστη- «Την είχε πάρει να την καθαρίσει»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο οικογενειακός φίλος, ο 38χρονος είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι. «Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε περίστροφο. Tην καραμπίνα την είχε πάρει από χθες, είχε πει, για να την καθαρίσει. Έφυγε από το σπίτι γύρω στις 03:30, δεν τον πήραν χαμπάρι».

Έλεγε στον πατέρα του «εγώ θα τη σκοτώσω»

«Το παιδί είχε φτάσει σε μια απόγνωση. Την αγαπούσε τρελά. Ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα», είπε ο οικογενειακός φίλος, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε πως ο δράστης ζητούσε από την πρώην γυναίκα του να ξαναπαντρευτούν και να φτιάξουν τη ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top