Κρήτη: Viral το βίντεο από το γαμήλιο γλέντι 41χρονου με 82χρονη

Το ζευγάρι γλέντησε έως το πρωί σε κατάμεστη αίθουσα με κρητικά τραγούδια

Viral έχει γίνει το γαμήλιο γλέντι 41χρονου με 82χρονη / βίντεο ΣΚΑΪ

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και το απέδειξε ο 41χρονος Κωστής με την 82χρονη Παρασκιώ, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή (10/09) στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνος στην Κρήτη.

Blue Horizon: «Μακάρι να ήμουν εκεί να τον σώσω ή να πνίγω μαζί του»

Η αίθουσα όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού ήταν γεμάτη, ενώ πλήθος κόσμου τίμησε τους νεόνυμφους, τόσο στην εκκλησία όσο και στο γλεντι που επακολούθησε, με σκοπό να μοιραστεί τη χαρά του ζευγαριού. 

 

@maria_vouchoura Είσοδος-πρώτος χορός Κωστή-Παρασκιό #wedding #weddingtiktok #weddingcrete #kostisparaskio #fy #fyp #crete ♬ πρωτότυπος ήχος - Μαρία Βουχούρα


Ο 41χρονος Κωστής και η 82χρονη Παρασκιώ, οι οποίοι έλαμπαν από ευτυχία και είχαν... 100 κουμπάρους, έκαναν την είσοδό τους στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Αντικριστά» της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα, ενώ στο γλέντι που ακολούθησε και κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, την τιμητική τους είχαν κυρίως κρητικά τραγούδια.

@myrsini_pat #gamos_10/9/23 #paraskiw_kwstas💒 ♬ πρωτότυπος ήχος - Chris

 

Η νύφη ήταν ντυμένη με ένα όμορφο και απλό νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και το παραδοσιακό λευκό σαρίκι.

Κρήτη: Κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά του για να αυτοκτονήσει

Ζευγάρι και προσκεκλημένοι πέρασαν υπέροχα και εμείς ευχόμαστε με τη σειρά μας, υγεία και βίον ανθόσπαρτον στους νεόνυμφους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top