Xτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία- Τα πρωτάκια έκλεψαν τις εντυπώσεις

Οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους

Οι διακοπές για τους μαθητές τελείωσαν. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό το πρωί, τα παιδιά παρέλαβαν τα βιβλία τους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πρωτάκια! 

Κακοκαιρία Daniel: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλία την επόμενη εβδομάδα

Από φέτος υπάρχει και η δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν στο ολοήμερο πρόγραμμα της πρόωρης αποχώρησης να μπορούν δηλαδή να αποχωρούν και στις 3 παρά πέντε, κάτι που θα διευκολύνει τους γονείς. 

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους μαθητές στη Θεσσαλία» 

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τη Θεσσαλία. Εμείς ξεκινάμε δυναμικά» δήλωσε ο διευθυντής 7ου δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Λογοθέτης. 

Σε σχολείο στον πυρόπληκτο Έβρο ο πρωθυπουργός

Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς και ο πρωθυπουργός  βρέθηκε με τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Παλαγίας στον Έβρο. Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πυρκαγιές στην περιοχή, οι οποίες αποκαταστάθηκαν μέσα σε 20 μέρες.

«Όσο μεγάλες και αν είναι οι αντιξοότητες, όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, έτσι δεν είναι; Ποτέ κάτω. Πάντα ανασκουμπωνόμαστε, πάντα κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και ξαναχτίζουμε καλύτερα, όχι απλά ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά τα οποία η μανία της φύσης κατέστρεψε» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στον Έβρο βρίσκεται και η πρόεδρος της Δημοκρατίας και από  το 1ο δημοτικό σχολειο Σουφλίου  έστειλε το δικό της μήνυμα με φόντο και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

«Δεν πρεπει να απελπίζεστε στις δυσκολίες, πρέπει να παραμένουμε μαζί γιατί έτσι γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί» δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top