Καρδίτσα: «Πού είσαι αγόρι μου;» - Η στιγμή που γιος βρίσκει τη μητέρα του

Συγκλονιστικό βίντεο από τον πλημμυρισμένο Παλαμά

Η συγκλονιστική στιγμή που γιος βρίσκει τη μητέρα του μέσα στα πλημμυρισμένα / Βίντεο Ερτ

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας. Ολόκληρα χωριά έχουν «θαφτεί» στα λασπόνερα και η αγωνία για τους εγκλωβισμένους κορυφώνεται. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμού πολιτών που κάνουν για τέταρτη ημέρα έκκληση για βοήθεια.

Δραματικές ώρες στη Θεσσαλία: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με μια μητέρα να αντικρίζει ξανά το παιδί της. Η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη στο πλημμυρισμένο σπίτι της και δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο γιος, ανησυχώντας για την κατάσταση της υγείας της, έφτασε κοντά της μετά από ταξίδι ωρών. «Πού είσαι βρε αγόρι μου», ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή όταν τον βλέπει μπροστά της και ανοίγει την αγκαλιά της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τη μητέρα που αντικρίζει τον γιο της:

Κακοκαιρία: Στους 10 οι νεκροί - Αγωνία για τους αγνοούμενους

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel σε ολόκληρη τη Θεσσαλία ανέρχονται στους 10 και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι επιβεβαιωμένο αγνοούμενοι ανέρχονται στους έξι, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων στις πληγείσες περιοχές που αναφέρουν ότι αρκετοί ψάχνουν συγγενικά τους πρόσωπα χωρίς αποτέλεσμα.

Πλημμύρες στον Παλαμά Καρδίτσας

Ο Παλαμάς Καρδίτσας έχει «εξαφανιστεί» κάτω από τα λασπόνερα / Φωτογραφίες Eurokinissi (Αντώνης Νικολόπουλος)

Πλημμύρες στον Παλαμά

Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας, Γιώργο Σακελλαρίου, υπάρχει μια μητέρα με τον γιο της από τη Μεταμόρφωση, τους οποίους αναζητούν οι συγγενείς τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top