Κακοκαιρία Daniel: «Μάχη» για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης αντιμετωπίζει η περιοχή

Τι είπε ο δήμαρχος Βόλου για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει ο Βόλος που βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel. Οι ανάγκες για πόσιμο νερό είναι πιεστικές και ο Δήμος Βόλου ανέλαβε να μοιράσει εμφιαλωμένα νερά στους πολίτες.

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί -Πλημμύρες σε Μαγνησία και Σποράδες

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων από τη διακοπή της υδροδότησης στην πόλη, που οφείλεται στη διακοπή της ηλεκτροδότησης, και σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των πιεστικών αναγκών για πόσιμο νερό, ο Δήμος Βόλου φρόντισε να προμηθευτεί ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που θα διαθέσει στους πολίτες:

  • Από το Δημαρχείο Βόλου και από το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας από τις 1.30 μ.μ. και μετά.
  • Από το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, από τις 5 μ.μ. και μετά».

 

Στην ανάρτηση, μάλιστα, φαίνεται σε βίντεο και ο ίδιος να είναι παρών στη διανομή των εμφιαλωμένων νερών.

«Κομμένη» στα δύο η χώρα - Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Οι πολίτες κατά δεκάδες σπεύδουν να εφοδιαστούν νερά στο δημαρχείο, καθώς ήδη έχουν «εξαφανιστεί» τα μπουκάλια νερού από τα μαγαζιά, όπως αναφέρει συγκεκριμένα το Volosday.gr

ο Δήμος Βόλου αλλά και αρκετοί εθελοντές μοιράζουν στον κόσμο μπουκάλια με νερό.

Ο Δήμος Βόλου αλλά και αρκετοί εθελοντές μοιράζουν στον κόσμο μπουκάλια με νερό / Volosday.gr

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο Βόλος δεν έχει νερό, ενώ το 90% της πόλης δεν έχει και ρεύμα. «Το στοίχημα είναι να δώσουμε άμεσα στον κόσμο νερό και ρεύμα. Γι' αυτό ο Θεός να βάλει το χέρι του να επιστρέψει γρήγορα το ρεύμα για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε ζημιές, να δώσουμε νερό στον κόσμο και μετά σιγά-σιγά να μπορέσουμε να φέρουμε τον Βόλο σε μια κανονικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα συνεργεία της ΔΕΗ, όπως είπε, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν σημεία που δεν είναι προσβάσιμα από τους τεχνικούς γιατί «οι δρόμοι έχουν κοπεί στη μέση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top