Ρεκόρ 20ετίας κατέγραψε η κίνηση στα λιμάνια της χώρας

Επιστρέφουν κατά κύματα οι αδειούχοι του Αυγούστου

Ολοκληρώνεται η μεγάλη επιστροφή των πολιτών στις πόλεις, σηματοδοτώντας το τέλος των θερινών διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα. Η κίνηση στα λιμάνια καταγράφει ρεκόρ 20ετίας.

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο - «Καμπανάκι» για ισχυρούς ανέμους

Οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου επιστρέφουν κατά κύματα στα λιμάνια της χώρας. Ενδεικτικό είναι, ότι, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Γιώργος Σαραντάκος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, μόνο σήμερα και αύριο επιστρέφουν στο λιμάνι του Πειραιά 40-50.000 άτομα!

Σύμφωνα δε με στοιχεία του υπουργείου Ναυτιλίας, καταγράφεται ρεκόρ 20ετίας καθώς το τελευταίο τρίμηνο μετακινήθηκαν 5,4 εκατομμύρια επιβάτες από όλα τα λιμάνια της χώρας, «σπάζοντας» το προηγούμενο ρεκόρ των περίπου 5 εκατομμυρίων επιβατών το 2003.

Στο μεταξύ ταλαιπωρία εν πλω είχαμε για 300 επιβάτες που ταξίδευαν με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε μηχανική βλάβη έξω από τον Πόρο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στον Πόρο από όπου με άλλα πλοία της εταιρίας μετακινήθηκαν στους προορισμούς τους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top