Γιώργος Παπαχρήστος: Τι είπε στο Star για τον ξυλοδαρμό του μέσα στο ΟΑΚΑ

«O Καραγιώργης ζήτησε από μπράβο του να βγάλει όπλο και να με πυροβολήσει»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος μέσα στο ΟΑΚΑ μπροστά στα μάτια δεκάδων μάρτύρων. Ήδη έχει υποβάλει μήνυση και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Όλα συνέβησαν στις κερκίδες VIP του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπράγκα. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε στο Star τη στιγμή της επίθεσης: 

«Ήταν εντελώς αιφνιδιαστική η επίθεση που δέχτηκα. Χωρίς να καταλάβω τι έχει γίνει δέχτηκα μια γροθιά στο πρόσωπο. Άρχισε να με καθυβρίζει, να με απειλεί ότι θα με σκοτώσει, μάλιστα παρότρυνε έναν από τους μπράβους που είχε να με πυροβολήσει», υποστήριξε.

Δράστης της επίθεσης είναι ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία του περιφερειακού τηλεοπτικού δικτύου HELLAS NET και είχε στο παρελθόν εμπλοκές με την ολλανδική δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει, ο δημοσιογράφος, ακόμα κι όταν ρώτησε γιατί δέχτηκε την επίθεση, η απάντηση ήταν απειλές.

«Τα νταηλίκια που κάνουν οι ψευτονταήδες και τα οποία έχουν στόχο να πλήξουν την Ελευθερία του Τύπου. Η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα είναι απροστάτευτη σήμερα. Δεν μπορεί η Ελληνική κοινωνία να ανέχεται τραμπούκους να τραμπουκίζουν δημοσιογράφο σε δημόσιο χώρο», πρόσθεσε ο κ. Παπαχρήστος.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος πήγε προληπτικά στο Σισμανόγλειο για εξετάσεις και αμέσως μετά υπέβαλε μήνυση ενεργοποιώντας την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά ο δράστης της επίθεσης δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί. 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top