Δολοφονία Κατσουρή: Έχει εξεταστεί 80% των ευρημάτων- Το στάδιο των ερευνών

Έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σχεδόν τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το βράδυ που μαχαίρωσαν τον Μιχάλη κι ο δολοφόνος δεν έχει βρεθεί. Η οικογένειά του περιμένει μια ομολογία, ένα στοιχείο. Έστω μια μαρτυρία. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο του Μιχάλη

Το δύσκολο στον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή είναι ότι δεν υπάρχει σκηνή εγκλήματος, καθώς όταν μαχαιρώθηκε ο 29χρονος έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, περπάτησε πάνω από 150 μέτρα και αλλοιώθηκαν πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. 

Η φωτογραφία του Μιχάλη σε γιγάντια αφίσα στον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ/ Eurokinissi Lato Klodian

Η φωτογραφία του Μιχάλη σε γιγάντια αφίσα στον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ/ Eurokinissi Lato Klodian

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έχουν ερευνήσει πάνω από το 80% των ευρημάτων. Aυτό που αναζητούν διακαώς είναι πάνω σε κάποιο αντικείμενο να βρεθεί γενετικό υλικό του Μιχάλη και κάποιου άλλου ατόμου. Δυστυχώς, ακόμα δεν υπάρχει τέτοιο στοιχείο. Οπότε αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που κάνουν τις συγκρίσεις, το υπόλοιπο 20% μήπως και εκεί εντοπισθεί κάποιο ουσιαστικό στοιχείο. 

Μαρτυρία – κλειδί για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή  

Τώρα ήρθε μια μαρτυρία που αναζητούσαν από το πρώτο λεπτό. Ελπίζουν ότι θα βρεθούν και άλλα άτομα να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δυο άτομα που βρίσκονταν γύρω από το θύμα και η ανακρίτρια, αφού εξετάσει τα στοιχεία, αναμένεται να τους καλέσει.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top