Φωτιά Έβρος: Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν

«Κοριτσάκια μου, σας βρήκε σκληρός θάνατος»

Στάχτη χιλιάδες στρέμματα γης στον Έβρο. Αποκαρδιωτικές εικόνες από δορυφόρο / Βίντεο Reuters

«Ραγίζει» καρδιές ένας μελισσοκόμος στον Έβρο που είδε τα μελίσσια του να γίνεται κυριολεκτικά στάχτη από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς, που συνεχίζει να καίει για έκτη συνεχή μέρα.

Στις φλόγες ο 'Εβρος: Το μεγάλο «στοίχημα» των αντιπυρικών ζωνών

Ο Γιώργος, με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, αποχαιρετά τις μέλισσές του, τα «κορίτσια» του, όπως ο ίδιος τις αποκαλεί και τους αποτίει φόρο τιμής για όλα όσα του προσέφεραν. Στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ο ίδιος με λυγμούς να λέει: «Μόνο λαμαρίνες έμειναν... Πουλάκια μου... Τι τραβήξατε. Τίποτα, κάρβουνα όλα, μόνο τα καπάκια μείνανε».

Μέχρι τη Σικελία και τη Μάλτα έφτασαν οι καπνοί από τις φωτιές στον Έβρο!

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά τον θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top