Κεφαλονιά: Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν μαζική δηλητηρίαση σε 5άστερο

«Υπήρχαν περιττώματα από ποντίκια»

Κεφαλονιά: Βρετανοί Καταγγέλλουν 5άστερο Ξενοδοχείο

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας από τη Μ. Βρετανία, καθώς, όπως καταγγέλλουν, έπαθαν τροφική δηλητηρίαση στο πεντάστερο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Κεφαλονιά.

Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail, η 44χρονη περιέγραψε όσα έζησε μαζί με τις δύο έφηβες κόρες της στην Κεφαλονιά. Όπως υποστήριξε, έφτασε στο νησί στις 16 Ιουλίου και μόλις τη δεύτερη ημέρα αρρώστησε η ίδια και η μεγαλύτερη κόρη της, ενώ ισχυρίστηκε ότι είδε και άλλους τουρίστες να κάνουν εμετό σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου.

Συνολικά 35 Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν ότι αρρώστησαν σε αυτό το 5στερο ξενοδοχείο της Κεφαλονιάς, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Κεφαλονιά: «Υπήρχαν περιττώματα από ποντίκια»

Η 44χρονη περιέγραψε τις συνθήκες που φέρεται να επικρατούσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Όπως ισχυρίστηκε, έβλεπαν παντού περιττώματα τρωκτικών στις ξαπλώστρες της πισίνας, ενώ απουσίαζαν οι βασικοί κανόνες υγιεινής.

«Το προσωπικό δεν καθάριζε τα τραπέζια του εστιατορίου, προτού καθίσει μια νέα παρέα, ενώ πιάτα με φαγητά έμεναν έξω από τα δωμάτια και πως σακούλες με σκουπίδια ήταν στους διαδρόμους τις νύχτες», δήλωσε στο βρετανικό μέσο.

Οι Βρετανοί τουρίστες που αρρώστησαν έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και ζητούν εξηγήσεις.

Από την πλευρά του, το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι οι Βρετανοί τουρίστες έφεραν κάποιο ιό κατά την άφιξή τους.

«Οι πρώτες περιπτώσεις εμφανίστηκαν στις 14 Ιουλίου, μία ημέρα έπειτα από νέες αφίξεις, «κυρίως από τη Βρετανία. Τέτοια περιστατικά δεν είναι σπάνια σε ξενοδοχεία. Όταν είχαμε τις πρώτες περιπτώσεις, σαφώς δεν πιστεύαμε ότι αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε έξαρση», δήλωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top