Τρισάγιο Μιχάλη: Τα λόγια παρηγοριάς στη μητέρα και τον αδερφό του

Το τρισάγιο τελέστηκε στο σημείο της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, στο σημείο της δολοφονίας του, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια στιγμή στη γειτονιά του πατρικού του, στην Ελευσίνα, τα γκράφιτι θα θυμίζουν για πάντα στους φίλους της ΑΕΚ ότι ο Μιχάλης ζει στην καρδιά τους. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψηλός και εύσωμος ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή

Ήταν όλοι εκεί. Η μητέρα του, ο αδερφός του. Η δύσκολη στιγμή για τους οικείους να βρεθούν στο σημείο που δολοφόνησαν τον άνθρωπό  τους. Εκεί ήταν και ο κόσμος της αγαπημένης του ομάδας. Ο φόρος τιμής του κόσμου της ΑΕΚ για τον 29χρονο φίλαθλο  δε σταματά.  

Η μητέρα και ο αδελφός του Μιχάλη στο σημείο της δολοφονίας

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, στο σημείο της δολοφονίας του - Το τρισάγιο τελέστηκε από τον μητροπολίτη Γαβριήλ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το πρωί μπροστά από  το περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, τελέστηκε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο οποίος μίλησε με λόγια παρηγοριάς στη μητέρα και τον αδερφό του Μιχάλη Κατσουρή. 

«Στη βία δεν απαντούμε με βία, αλλά με λεβεντιά, αξιοπρέπεια και σεβασμό, στοιχεία, τα οποία συνάδουν με την Ορθόδοξη πίστη μας και τις αρχές που διέπουν την ομάδα της ΑΕΚ, ευχόμενος το αίμα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή να είναι το τελευταίο που χύνεται στον χώρο του αθλητισμού» είπε ο μητροπολίτης Γαβριήλ.

Γκράφιτι στη μνήμη του Μιχάλη

«Παντελονάτος μάγκας και ωραίος, μια ζωή ΑΕΚτζής, μια ζωή Ελευσιναιος» έγραψαν οι φίλοι του Μιχάλη ακριβώς απέναντι από το σημείο που δολοφονήθηκε.

Γκράφιτι στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Στη γειτονιά του στην Ελευσίνα, σε πολλά σημεία, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν γκράφιτι για να μην τον ξεχάσουν ποτέ.

Γκράφιτι στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Γκράφιτι στη μνήμη του Μιχάλη

Γκράφιτι στη γειτονιά του Μιχάλη στην Ελευσίνα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τις επόμενες μέρες θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο νεκροταφείο, καθώς συμπληρώνονται 9 μέρες από τη δολοφονία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top