Νέα Φιλαδέλφεια: Ψηλός και εύσωμος ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή

Έχουν βίντεο με τη στιγμή που τον μαχαιρώνει

Ένας άνδρας ψηλός και αρκετά εύσωμος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, του οπαδού της ΑΕΚ, που έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αυτό ισχυρίζεται ο δικηγόρος, τριών εκ των Κροατών κατηγορουμένων, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του 29χρονου. 

Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχει βίντεο από το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσουρή»

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιός μαχαίρωσε τον Μιχάλη», είπε ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε:

O δικηγόρος τεσσάρων Κροατών χούλιγκαν Βασίλης Νουλέζας υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή - Eurokinissi

O δικηγόρος τεσσάρων Κροατών χούλιγκαν Βασίλης Νουλέζας υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή - Eurokinissi

«Το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πάντως πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας».

Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογούνται σήμερα οι τελευταία 35 κατηγορούμενοι

Όσον αφορά στον άνδρα που εκπροσωπεί και απολογείται σήμερα είπε πως είναι Κροατικής καταγωγής και διαμένει στη Βιέννη της Αυστρίας. 

«Ήρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3 - 4 ημέρες και έχει και εισιτήριο επιστροφής. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή διότι πριν καν προλάβει να φτάσει στο γήπεδο αντιλήφθηκε πως επιτίθεται μια ομάδα, προφανώς φιλάθλων της ΑΕΚ σε αντίστοιχους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάποιοι φαίνονται από την πλευρά των οπαδών της Ντινάμο να έχουν ξύλα στα χέρια τους, είναι δέκα, είκοσι, τριάντα άτομα», είπε και συνέχισε:

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δικηγόρος 3 κατηγορουμένων για τις προφυλακίσεις

«Ο εντολέας μου, ο οποίος κατά μερικούς είναι και ο επικεφαλής, φαίνεται από το κινητό του πως γνώριζε μόνο άλλους δυο ομοεθνείς του. Δεν ήταν εκεί που γίνονταν τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν και υπήρξε γενική σύρραξη και συμπλοκή. Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη».

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκε ο Κροάτης που νοσηλεύεται

Σήμερα αποφασίστηκε από τις δικαστικές αρχές η προφυλάκιση του Κροάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από αδιαθεσία που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της κράτησής του. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφία δείχνει χτύπημα με ρόπαλο στον άτυχο Μιχάλη

Ο 14ος ανακριτής μετέβη στο νοσοκομείο, έλαβε την απολογία και ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top