Ξεσπά ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη - «Τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»

Ο άτυχος δημοσιογράφος εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του

Το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για την τραγική υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Mε τραγικό τρόπο «έσβησε» ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης όταν φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.

Φωτιά Πλατεία Αττικής: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης

To διαμέρισμα του Αντώνη Χρυσουλάκη, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά

To διαμέρισμα του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά - Intimenews

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αιγαίου στην πλατεία Αττικής. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Φωτιά πλατεία Αττικής: «Τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»»

Συγκλονίζει ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη που μίλησε στον Λάμπρο Δεμερτζή λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ανιψιού του. 

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι» είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου.

«Άκουσα μια κυρία που φώναζε "παιδί μου, παιδί μου"» είπε μια γειτόνισσα στην κάμερα του Star. 

Νέα Ιωνία: Φωτιά σε διαμέρισμα - Πήγαν στην ταράτσα για να σωθούν

Αντώνης Χρυσουλάκης: Το παιχνίδι της μοίρας με το τελευταίο του ρεπορτάζ

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα Παραπολιτικά. Είχε ξεχωρίσει ως αστυνομικός συντάκτης της νέας γενιάς αφού στο βιογραφικό του είχε πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τραγική ειρωνία είναι ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του 37χρονου δημοσιογράφου αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η απώλεια έχει σκορπίσει θλίψη στους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά.

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ανακοίνωση της εφημερίδας.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top