Φωτιά Πλατεία Αττικής: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης

Από αναμμένο μάτι κουζίνας ξεκίνησε η φωτιά

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε νεκρός ένας 37χρονος. 

To διαμέρισμα του Αντώνη Χρυσουλάκη, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά - Intimenews

To διαμέρισμα του Αντώνη Χρυσουλάκη, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά - Intimenews

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Αντώνη Χρυσουλάκη.

 

 

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα που από ότι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού. Όταν έφτασε είχε ήδη σβήσει, ενώ εκεί βρίσκονταν οι γονείς του δημοσιογράφου σε κατάσταση σοκ. 

Άγιος Παντελεήμονας Αττικής: Yπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα

Ο άτυχος 37χρονος φαίνεται πως προσπάθησε να βγει από το διαμερίσμα για να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε. Η σορός του έφερε σημάδια από εγκαύματα, αλλά όχι εκτεταμένα και βρέθηκε πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος.

Νέα Ιωνία: Φωτιά σε διαμέρισμα - Πήγαν στην ταράτσα για να σωθούν

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική τονίζεται ότι «σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Φωτιά Πλατεία Αττικής: Όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε από ένα αναμμένο μάτι κουζίνας

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Φωτιά στην Κηφισιά σε εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο 

Αν και δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, καθώς δεν είχαν έξοδο διαφυγής επειδή ήταν κλειστά όλα τα παράθυρα.

Αντώνης Χρυσουλάκης: Το σπαρακτικό αντίο των συναδέλφων του

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή και από την ιστοσελίδα των «Παραπολιτικών».

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ανακοίνωση της εφημερίδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top