Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο ο ηθοποιός δίπλα στο νεκρό παιδί του

Τραγικές στιγμές για τον ηθοποιό που έχασε τον 11χρονο γιο του

Τραγικές στιγμές βιώνει ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του μετά από τον θάνατο του μονάκριβου γιου τους Χρήστου στους Φούρνους της Ικαρίας

Το 11χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό την Πέμπτη μέσα στη θάλασσα, μετά από πολύωρη αναζήτηση από τη μητέρα του και των αρχών του νησιού. 

Ικαρία: Καθαρό πνιγμό έδειξε η νεκροψία στον 11χρονο Χρήστο

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο και λίγο νωρίτερα ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή που κατέληξε πως ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε καθαρό πνιγμό. 

O Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά τον χαμό του γιου του - NDPPhoto

O Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά τον χαμό του γιου του - NDPPhoto

Εκεί, δίπλα στο νεκρό παιδί του, συντετριμμένος και απαρηγόρητος βρίσκεται και ο πατέρας του Οδυσσέας Σταμούλης, έχοντας στο πλευρό του σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία τον αδελφό του Ισίδωρο. 

Ικαρία: Στη Σάμο για νεκροψία – νεκροτομή η σορός του 11χρονου που πνίγηκε

Όπως έκανε γνωστό η οικογένειά του, ο ηθοποιός βρίσκεται δίπλα στο νεκρό παιδί του και θα το συνοδεύσει μέχρι την Αθήνα, όπου τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του. 

Συγκεκριμένα η κηδεία θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. 

Ικαρία: Τα δύο σενάρια για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρει σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Ο 11χρονος Χρήστος είχε δώσει ραντεβού για κολύμπι στην παραλία της Πλάκας μαζί με τον ξάδελφό του. Έφτασε όμως λίγο νωρίτερα και βούτηξε στη θάλασσα. Όταν πήγε ο ξάδελφός του εκεί τον αναζήτησε και τελικά ενημέρωσε τη μητέρα του ότι δεν μπορεί να τον βρει. 

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Αμέσως η μητέρα ξεκίνησε προσπάθειες για να τον εντοπίσει χωρίς αποτέλεσμα. Στις 18:00 δήλωσε την εξαφάνισή του και λίγο αργότερα ομάδα νεαρών που βούτηξε στη θάλασσα βρήκε το παιδί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσα, μπλεγμένο στα δίχτυα, δίπλα σε μια σημαδούρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top