Ικαρία: Στη Σάμο για νεκροψία – νεκροτομή η σορός του 11χρονου που πνίγηκε

Θρήνος στους Φούρνους για τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη

Ρεπορτάζ του Star για τον πνιγμό του 11χρονου στους Φούρνους Ικαρίας

Στη Σάμο για νεκροψία - νεκροτομή μεταφέρθηκε με καταμαράν το άψυχο σώμα του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη που πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας.

Φούρνοι: Tι λέει το Λιμενικό για την τραγωδία με τον 11χρονο - Η ανακοίνωση

Αύριο το πρωί ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το κορμάκι του και θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του. Δηλαδή εάν το παιδάκι πνίγηκε ή εάν κάποιο παθολογικό αίτιο ήταν αυτό που το έκανε να χάσει τις αισθήσεις του και να σβήσει μέσα στη θάλασσα.

Ικαρία: Τα δύο σενάρια για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Πώς έγινε η τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας

Το 11χρονο αγόρι έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με έναν ξάδελφό του, όμως δε γύρισε ποτέ. 

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, η μητέρα του αναζητούσε το παιδί από τις 14:30 το μεσημέρι. Στις 18:00 ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Λίγο πριν νυχτώσει, το 11χρονο αγόρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε σημαδούρα, 50 μέτρα από την παραλία της Πλάκας. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κανείς δεν είδε και κανείς δεν άκουσε το παιδί που πνιγόταν. Το νησί βάφτηκε στα μαύρα, με τους γονείς του να είναι απαρηγόρητοι και να ζητούν απαντήσεις. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια: αν το παιδί μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια ή αν έχασε τις αισθήσεις του και παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top